tisdag 27 december 2011

Nu har jag satt igång med träningen igen

Jag tog en välförtjänt julpause. Den första månaden på nya jobbet slet på mig något otroligt, toppa upp det med 14dagar jour i rad, upplärning av en ny person, hoppande mellan två stolar(arbeten) för att täppa upp en kollegas semester och två jobb till där det var sjukdomar och min kunskap/erfarenhet behövdes på. Och ja, sen kom beskedet att en väldigt omtyckt kollega sa upp sig.. Det har varit ganska mycket på slutet nu.

Men nu har jag fått vila upp mig lite då jag hade min första lediga dag igår på vääääääldigt länge.

Jag började morgonen med att pendla på caadX'en med dubbla dubbdäck på. Jag kunde direkt konstatera att jag är ur form helt och hållet! På lunchen lämnar jag in den för att få skärmar på cykelspecialisten, förutsatt att dom har några kvar och har tid såklart.

Jag funderar på att ta 1km löprunda tillbaka från cykelspecialisten, och att löpa dit efter jobbet med 1km till. Ikväll ska jag crossa fulcross med happyMTB gänget, det är ju faktiskt tisdag! Då kommer det även visa sig ordentligt att jag tappat bollen nu innan jul. Men jag är nog snart tillbaka vid rodret igen.

Jag får nu även hjälp av Micke Flockhart med träningsupplägg efter mina ambitioner, så nu börjar träningen på riktigt. Äntligen!

Inga kommentarer: