torsdag 29 december 2011

Nya Sherlock Holmes filmen!

Jag var på heron city och kollade på nya Sherlock Holmes filmen, fan vad bra den var! Hans personlighet är så underbar, helt klart ett helt gäng bokstavskombinationer samtidigt som han är sjukt smart och ser saker ingen annan ser. Helt asocial men fokuserar ALL kraft i en riktning, att lösa komplicerade fall och problem.

Naoomi Rapace eller vad hon heter, tjejen från millenium-triologin, spelar även en stor roll i filmen. Hennes skådespeleri var inte mjt att hurra om bitvis, knackig engelska på ett svenskt sätt och inte närvarande i alla scener, klart lite nervös under spelningarna. Men ibland fick hon till det!

Skönt att se en anerikansk film utan nakenscener också, nakna människor i all ära, men det tillför inte något i en redan bra film.

Angåenden storyn så blir man teasad att tro saker hela tiden, men man blev ständigt överraskad. Och slutscenen är en av de bästa som finns, klart underhållande vilket resulterade i asgarv. Man kan inte annat än älska karaktären på Sherlock Holmes i denna film! :)

1 kommentar:

jens sa...

me tanke på att hon inte kunde engelska för 3 år sen, är engelskan riktigt bra :D