lördag 5 februari 2011

6x4 med dödsavslut!

Kl 11:00 var det alltså dags! 4x4 stod på dagens schema, ungefär 15timmar efter jag avslutade gårdagens pass av samma typ. Idag kände jag mig starkare, inget jobb hade tärt på mig, frukosten va god, ingen stress och en grym dag i övrigt är planerad vid lunch och framåt.

Men det som hjälpte mig mest av allt var att jag kunde lyssna på musik med iphonen. Jag drog upp motståndet till 3kp som tillsammans med 88 i kadens blir 264w. Intervallerna började och innan jag hade blinkat hade jag kommit igenom den tredje. Idag tänkte jag bevisa för mig själv att jag är klar med 264w och har gått vidare, så jag körde på. När jag satt och pumpade på 6e intervallen gav jag fan på att kör FEM minuter. Inte för att schemat säger att jag ska det, utan återigen för att samla självförtroende inför watthöjning till nästa gång det är dags för 4x4. Och jag tänkte göra det stort också. När jag nådde fjärde minuten drog jag igång kadensen upp till 100, vilket är 300w. Efter 30 sekunder ökade jag ännu mer, 118kadens och 354w! Det var inget problem att göra detta och jag blev knappt sliten av belastningen!

Så nu har jag grymt självförtroende för att 277w till nästa 4x4 pass blir rätt belastning för mig. Och jag ska försöka ha musik till det passet också, det hjälper verkligen till mentala styrkan och distraktionen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjaba, testa att lyssna till Volbeat. Grymma!

STIZZE sa...

nää :) bra liveband, men jag gillar egentligen inte musiken så mkt. har tyckt att mina gamla mellanstadiefavoriter metallica har riktigt bra intervallpass-låtar på and justice for all skivan :)