lördag 19 februari 2011

Träningsläger pass #2

Jag kallar helgen för träningsläger eftersom min kära sambo befinner sig i arboga hos sina föräldrar och jag är ensam här hemma, så jag tänker klämma in cykel varje dag, fredag, lördag, söndag! Hittills har jag hållt det bra, backträning igår och jag kom precis hem från en crossrunda i erstavik med Johan.

Jag vaknade redan kl 07:00 imorse, käkade frukost och satt sen och surfade hela morgonen, kom in på youtube och hittade massvis med Ronny & Ragge och Tratten & Finkel videos med Peter Settman och Fredrik Granberg. Sjuk, låg, grym humor från 90-talet! Sen efter 12 nån gång kom jag på att jag suttit inne och häckat över 5 timmar och borde sätta igång och göra något med dagen innan det fina vädret försvann.

Jag tänkte dra ut på en lugn runda med mig själv på ca 1.5h, men Johan ville haka på och det blev 2-2.5h tror jag, men rätt lugnt ändå även fast jag hade tänkt att aldrig nå mjölksyra någon gång så fick det såklart bli så idag med. Men vi cyklade verkligen inte något tungt träningspass direkt, lagom en helgdag i solen!

Det blev runt erstavik med en snutt ut mot tyresö och hemåt genom tyresö trollbäcken och ältavägen. Vid ekofiket stannade vi till och fikade, tog en kaffe och den där gryyyyymma vaniljsåsen till äppelkakan. MHMM! Den är grym. Sen rullade vi hemåt glada och belåtna, det fick bli min lunch förresten. Ska käka lite tomatsoppa om ett tag till middag, värmd i micron såklart, som en riktig ungkarl.

Johan tog lite bilder som vanligt!

Såhär ser det ut strax nära starten på gula, solen skiner och vi myste i värmen som den gav oss!


Jag provade två par nya vantar på dagens runda och passade på att byta där uppe vid gula. Dom funkade skitbra förresten, även om det enda paret är toksvåra att växla med, men hellre lite singlespeed än frysta fingrar!


Efter vi fortsatt kom vi ut vid erstavik och även här sken solen och värmde riktigt skönt!


En till bild på härliga erstavik..

Och en bild på er hjälte!



































Avslutet på ekofiket med äppelkakan med den gudabenådade vaniljsåsen..
Livet är riktigt härligt när man är ute och rör på sig i solen!

Inga kommentarer: