torsdag 24 februari 2011

Backträning i nybohovsbacken!

Ikväll blir det backträning direkt efter jobbet i nybohovsbacken. Jag tog crossen till jobbet imorse för att spara lite tid ikväll, och säkerställa att jag inte kan banga ur. ;)

Jag tog även på mig alla cykelkläder och packade ryggsäcken innan jag kontrollerade kylan imorse, och tur var väl det. Minus 20 grader var det när jag rullade iväg imorse, helt klart kyla värd att banga cykelturer på. Tårarna rann ner för kinderna efter bara 20m i sadeln, det var rätt kallt men med en sån liten bit till jobbet, tog ca 25minuter imorse, är det inte nått att klaga på. Ögonen tog dock stryk, dom var helt blodsprängda när jag kom in på kontoret. Det vore nog nyttigt med glasögon eftersom mina ögon är så känsliga för både kyla och vind.

En annan sak som kommer bli riktigt skoj nu framöver är att lönespecen kom idag vilket betyder att det är lön imorgon. Och den såg bra ut, ytterliggare en lönemånad med grymt bra betalt p.g.a all övertid jag fick in. Jag betalade även aktivitusbesöket på förra lönen vilket jobbet betalar ut till mig på denna lön eftersom det går på friskvårdsbidraget.

Så imorgon bitti betalar jag av de sista tusenlapparna på den stulna scalpelen. Och SAMMA DAG, som resursbank har registrerat att dom fått in pengarna, kanske måndag eller tisdag, åker jag till Cykelspecialisten och hämtar ut Scalpelen! Visar det sig att dom får in pengarna redan imorrn, ja då hämtar jag scalpelen imorrn!

Inga kommentarer: