söndag 13 februari 2011

Spårvägen och CK Valhall

Idag skickade jag iväg mina medlemsansökningar till Spårvägen CF och CK Valhall.

Jag kommer skaffa licens och köra mountainbike för Spårvägen CF, samt motionstävla cyclocross för CK Valhall utan licens, det blir troligen kompiscrossen och kanske ett par till i sportklass. Jag har varit intresserad av båda klubbarn och det kan ju va smart att få in ett ben i båda arrangemangen för att hitta så många nya vänner som möjligt!

Jag vet inte hur mycket jag kommer kunna träna med dom, det får visa sig. Men jag tänker absolut dyka upp på mtb träning redan nu tidigt i vår och kolla läget angående stämning, personkemi och annat med det gänget, det ska bli skitkul och något jag ser fram emot! Tyvärr kommer jag sannolikt dock inte kunna träna med dom särskillt ofta, tiderna som står på deras hemsida passar inte så bra jämte mina tider på jobbet och hur pass långt bort det är, när man inte har bil. Men några träningar ska det nog kunna bli!

Träning med CK Valhall är jag lite räddare för, jag blir ju så jävla avhängd när jag kör cyclocross ute just nu, min stora svaghet på cykeln även ifall jag är generellt svagare än de flesta som tävlar, är ju just slätdraget där inte terrängen behöver tas någon hänsyn till. Men det är klart jag måste prova att köra några landsvägsträningar med dom.. Frågan är bara hur dissad man blir när man dyker upp med tiagra-cross, svarta skor och strumpor, skärm på hjälmen och diverse andra stilpolisregler jag inte känner till! :)

Jag är riktigt nöjd med mina val iallafall, båda klubbarna verkar kalaskul att cykla med och för!

2 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Om du mot all förmodan skulle bli dissad pga din hoj vet du ju åtminstone att Valhall inte är en klubb som förtjänar dina medlemspengar.

Däremot så tror jag inte att det kommer ske.

Kör så det ryker!!

STIZZE sa...

Sant, men jag va ju inte så seriös med just den kommentaren heller ;)