onsdag 9 februari 2011

Så jävla motiverad just nu..

Jag är så grymt sugen på cykel just nu. Besöket hos Mattias och Aktivitus igår var verkligen upp piggande, även ifall jag rent fysiskt har ben av messmör idag!

Två KI pass och ett utepass står på schemat nu resten av veckan. Jag funderar på att köra KI idag, men att prova ny belastning(Mattias trodde inte det ska va några problem ihvuudtaget, att jag ska klara ännu högre) känns lite halvjobbigt när benen är tunga. Men det är tur att det mentala är med iallafall, och peppmusiken kan jag förlita mig på! Jag bestämmer mig senare på dagen om hur jag gör ikväll.

Sen ska det bli utepass också ja, det ska bli riktigt kul att komma ut i friska luften. Frågan är när vi ska hoja.. dags att kolla läget med happy om vad helgens trend säger! :)

På lördag kväll blir det en soft nostalgi kväll. Blodig biff, öl, popcorn och klassikern Terminator som min kära sambo aldrig sett(!?).. En polare kommer förbi också och softar med oss, jag och han har sett båda terminator filmerna 5-6 gånger tillsammans på högstadiet, 7an till 9an.. :)

2 kommentarer:

Niklas Källström sa...

Motivationen är på topp här med sedan mitt besök hot Mattias. Kör hårt!


//Niklas

STIZZE sa...

Härligt att höra! Blogga på och fortsätt på det spåret, jag tror vi bloggare inspirerar varandra rätt bra också. :)