måndag 28 februari 2011

Verkar inte bli nån scalpel idag..

Jag som verkligen trodde det skulle bli idag, blev grymt besviken, ville så gärna ta hem den idag. Betalningen som jag gjorde i fredags morse kl ~06:00, genomfördes inte förräns idag nån gång inatt. Och pengarna har fortfarande inte registrerats hos mottagaren än... Antingen är det bankgirocentralen som håller på pengarna och är sega med sina utbetalning(uppdatera då för i h-vete era system, en betalning ska inte behöva ligga och köas upp såhär länge, max ett par timmar), alternativt hat den kommit fram till mottagaren medans dom inte registrerat den som inkommen än..... Jag ringde resurs och där får man lite hej-kom-och-hjälp-mig-kommentarer, dom har uppenbarligen inte koll på hur systemet fungerar.. konstigt, när det är det ända dom arbetar med..

Ursh! Nu är jag besviken och bitter..

4 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Trist.... Jag såg den när jag var där och du kommer INTE bli besviken... Riktigt mycket Bajenfärger med, men det kan ju bara ses som en ren bonus..

I morgon har du den i din hand...

Däremot så blev det inget Svejk för mig :( Började må pyton efter lunch..

Anonym sa...

Kan du inte hämta den och betala nån annan dag?

Funkar hos min LBS. Betala när du vill.... typ.

//Eskil

STIZZE sa...

VILKA JÄVLA AS! Nu när cykelspecialisten har stängt, nämen DÅ registerar de inbetalningen!

STIZZE sa...

Eskil, så fick jag göra sist, då betalningen också strulade p.g.a tekniken. Men det känns inte rätt att göra det ionödan.