fredag 25 februari 2011

Scalpel 2010 äntligen betald! :)

Äntligen så fick jag lägga sista betalningen på min kära, stulna, scalpel. Nu är den betald och jag kan gå vidare i mitt cykelliv. En ny scalpel 2011 skruvas ihop idag hos cykelspecialisten och direkt resursbank har registrerat min inbetalning åker jag dit och drar mitt kort och tar ut en ny cykel, på kredit.

Jag gick upp tidigt imorse, eller ja, för en timme sen ungefär, och gjorde betalningen. Min förhoppning var att betalningen skulle behandlas redan idag, men tidigast betalningdatum blev 2011-02-28, måndag alltså. Det var synd, men inte oväntat.

Så på måndag gott folk, då hämtar jag hem Scalpelen! :)

7 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Då kanske vi ses där? Jag kommer dit efter lunch då min racer ska anpassas efter min sittställning.
Sen får jag bära hem den då vi inte har någon bil men en promis är ju bara skönt.

STIZZE sa...

Oj oj :) du det är en bit att gå med cykel på ryggen, vi lär bli misstänkta som cykeltjuvar med en varsin cykel på ryggen ;)

Tille sa...

Johan, du vet att man kan cykla på cyklar?
Man kanske skulle titta förbi och vara lite hånfull.

Johan Andersson sa...

Skogling har sagt att man cyklar på parketten och end of story....

Jag hojar inte iväg med min nya racer i modden, that's for sure... Hånfull, kan du ens vara det Tille?? Men gör det så kan du haka på till Svejk efteråt, Stizze och jag ska dit och krubba middag!

Anonym sa...

Gött!

//Eskil

STIZZE sa...

Jag tänkte först hacka ner på dig där johan, men när vi pratar mat, öl och SVEJK, ja även fast ölen där är förstklassig så är det faktiskt maten(läs raggmunken) som är i fokus. Den kan man längta efter alla dar i veckan!

Jonas l sa...

Tille: Du gillar att hänga på Cykelspecialisten? Trevligt ställe så förstår dig.

Fint Stizze