onsdag 9 februari 2011

Amputera benen idag eller imorgon?

Jag vrider och vänder fortfarande på frågan.. VO2max pass ikväll med ökad belastning, eller vilodag för att exekvera passet imorgon istället?

Kom igen nu, ni väljer! Kl 17:00 samlar jag ihop förslagen(oj vad många det kommer bli) och låter demokraftin råda.

6 kommentarer:

Kejrin sa...

Du ska få lära mig hur cykeln funkar idag! Så jag kan svettas hemma när du är ute och cyklar! :)

STIZZE sa...

Du sätter dig på cykeln, lägger i några vikter, så pass många att du tycker att det känns ansträngande, men inte för ansträngande.. sen sitter du där och cyklar i t.ex 2x20minuter :)

Du kan trycka på en knapp på displayen så sätts den igång.... och sätta pulsbandet precis under bröstet.

GO!

Gabriella sa...

Vila! Och fika ;)

fredrikw sa...

Jag hoppas du tränade, med dina nya testvärden kommer du antagligen få ett mycket tuffare träningsschema, då är det bara att vänja sig vid att träna när man är seg i benen... Det är baksidan med att bli starkare, det blir jobbigare att träna =)

STIZZE sa...

Det kom inga svar innan 17 så jag drog till cykelspecialisten och glodde hojar och finulade på pedaler och flaskhållare till cykeln som ska hämtas ut om ca 2 veckor! Jag körde på gabriellas stuk sten, köpte en vinare påvägen hem och bjöds på chili con carne av min fina sambo!

Fredrik, tuffare pass ja, men inte fler i mängd. Det blir snarare bara viktigare med planering av vilodagarna.. Men det visar sig. Just nu börjar jag känna av halsont, så det var nog väldigt vettigt att jag inte hoppade upp på cykeln ändå.

fredrikw sa...

Det är samma här med skräp i halsen, så dagens planerade dubbelpass blev bara ett pass till slut... Jag som ska ner till GBG om två veckor, illa tajmat...