måndag 10 januari 2011

2x20 intervaller idag

Jag avslutade precis ett 2x20 pass på monarken. Första intervallen körde jag på 220w och nådde då ett par pulsslag för högt så andra intervallen sänkte jag till 210w och nådde en perfekt pulsnivå.

Så då vet jag det, och första passet för veckan avklarat. Nu ska det lagas lite pasta och köttfärsås och njuta av kvällen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det för fel att nå några pulsslag högre på 2*20? Så länge du klarar din tröskeleffekt så är det ju lungt! Effekten är alltid konstant men pulsen kan variera ganska mkt från dag till dag. Lita på effekten och känslan under passet, kolla inte så mkt på pulsen.

STIZZE sa...

Jag försöker att hitta tröskelwatten igen eftersom jag inte har koll på den på monark för tillfället. Och känslan var mycket jobbigare än tröskel, det var inte bara pulsen som var hög, därför sänkte jag.

På trainern körde jag på 240w enligt den, på monarken verkar 210w vara min tröskel, efter dagens pass. Det tar ju några pass innan man är hundra vart den rätta effekten är, efter det kan man börja lita på watten istället för pulsen.