lördag 8 januari 2011

Monarkpass #2 TCSI med videoblogg!

Jag var inte nöjd med gårdagens kränkarpass där sadeln skönk i botten, och träningsschemat säger faktiskt ett till intervallpass denna vecka så det var bara att dra upp på monarken med, minst sagt, blandade känslor.
Sadeln har jag fixat idag, och på schemat stod det TCSI, alltså Testcykel Spurt Intervall. Belastningen satte jag på 7.5(motionärer, 10 för tävlingscyklister) * vikt(73kg) = 5.475kp vilket jag självklart rundade upp till 5.5kp.

Spurt intervallerna är en serie utav 4st 30sekunder intervaller på sitt absoluta max. Man ska egentligen starta på 150-200kadens men eftersom det kräver en monark 839 för typ 50k så blir det att stå upp och dra igång kadensen första sekunderna. Efter varje intervall har man aktiv vila på 4min 30sek på cykeln.

Resultatet blev illamående, här kommer videobloggen!


Notera tuttpiercingen, jag la den utanför för mollos skull..

5 kommentarer:

Johan Andersson sa...

WTF!!! Ska det här bli ännu en trampaMonarkblogg??? Kom igen nu Stisse.... :oD

STIZZE sa...

du får stå ut med lite naket monark knarkande här med ;) ses imorrn vid hbb, jag ligger sannolikt sist..

Anders sa...

Snyggt! Jag undrade först hur du skulle kunna köra intervaller med den första musiken, men sedan ordnade det ju upp sig.

Johan Mölleborn sa...

Härligt! De där är bland det vidrigaste man kan göra. Jag har både TCSI och dödstjugor på mitt schema nästa vecka.

STIZZE sa...

@Johan, ja det är spännande hur sliten man kan bli på bara 30 sekunder. Det låter lite larvigt innan man provat själv men man tar verkligen slut helt och hållet