tisdag 11 januari 2011

Så jävla grym crossrunda ikväll!

Fan va kul det var, vilken runda! Johan A var med och föreslog rundan, HBB - Älta - Tyresö - Vendelsö - Brandbergen - Vega - Länna(?) - Okänt - Farsta - Nynäsvägen - Skogskyrkogården - Pungpinan - Dalens sjukhus - Hammarby Höjden - Sjöstan - HBB.

Rundan tog ca 2.5h och tempot var lite blandat, jag pressade mig hårt idag då jag fått upp bekvämlighetströskeln lite tack vare monarkpassen de senaste dagarna. En annan stor vinst var även att jag sket i min vindjacka då det var varma -2 grader ute ikväll, jackan brukar nämligen blåsa upp ordentligt då den har storlek XL, placebo eller inte så tror jag mig märka halvstor skillnad att slippa det onödiga vindmotståndet. Det blev heller inte kallt nån gång så det var en hit, jag fortsätter så!

Ikväll var det jag, Rippa, Robert, Johan, Johan A och en sista jag missade namnet på. Robert var starkast ikväll, där efter jag eller rippa, jag cyklade lite snabbare men rippa var starkare med tanke på att han hade ju 26" mountainbike med bockstyre och kass utväxkling, så han fick slita ordentligt i "onödan".

Här står jag utan michelinjacka, vi väntar på slasktrattarna där bak för varken jag eller Johan hittade vägen :)
Jag tar rygg på rippa
Läskpause blev bara fylla-på-vatten-pause för dom var så jävla sega i kön
Återigen har vi tappat bort dom bakom och vi hittar inte vägen..
Kameramannen och slätdragskränkarn måste ju också få va med på bild nån gång :)
Så jävla bra runda!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dude, alla var starkare än mig idag. Och det berodde sannerligen inte på materialet. Jag har inte cyklat seriöst på 2 mån och är ett fett gubbvrak för närvarande. Form är färskvara.

Kul däremot att se att du börjar komma i rejäl form! Stor skillnad mot bara ett halvår sedan. Får du till lite uthållighet på det där så blir det nog roligt för dig på långloppen i sommar.

Träning är allt, prylar är en droppe i havet i jämförelse. På vår nivå.

/rippa

STIZZE sa...

Ett halvår sen ja, det var typ första happyrajderna och då gick det långsamt som in i helvete. Långloppscupen kommer bli skitkul, om jag pallar hålla tempot genom hela distansen blir intressant att se, det är rätt långt för min del.