lördag 22 januari 2011

HappySemlaRide avklarad, 3h cykling

Dagens crossrunda var som vanligt fostrande, jag låg sist och harvade så gott jag kunde helt utan chans att hålla tempo med övriga cyklister. Det var jag, Johan, Johan A, Per Kumlin, Vic och Andreas som körde fulla sträckan på 55km.

Rundan blev på ett ungefär HBB - Hästhagen - Erstavik - Älta och sedan hela rundan runt drevik, denna gång utan paus vid Vega. :) 55km som sagt. Avslutade gjorde vi på Bananza där semlan var välkommen. Den var god, jättegod. Helt klart en grym semla, men någon semla i stan borde va bättre. Denna var i klass med Slussen Bageriets semlor, och vad jag minns från förra året, strax under Älvsjö Konditoris semlor.

Det känns otroligt i benen idag, jag hade lite kasst självförtroende där bitvis då jag slet som ett djur men inte hade en chans att täppa luckor som tappades. Det var hela tiden så att jag kunde slita mig med några hundra meter om jag ville, men dessa gossars FTP tröskel måste ligga minst 50w över mig, och misstänker även någon enstaka på nästan 100w över mig, det är mkt. Men vet mer och mer sin plats för varje gång man cyklar.

Andreas Nyström och Johan tog massa bilder:

Här står vi vid HBB hela gänget med Andreas bakom kameran
Vid erstavik, jag ligger sist helt otippat
Jag kämpar där bak och håller rulle
Äntligen lite vattenpaus






































Innan vegapaus






































Förbi vega, inge stopp här inte
Frånkörd, på okända vägar :)






































Äntligen framme på konditorit. Gubbarna måste be..twittra innan semlan
Vid, Andreas, Johan..
Andreas, Johan, Johan A..
En bild säger mer än 1000 ord






































Semlan då! Utmärkt form. Utmärkta proportioner.Utmärkt lock. God grädde. God bulle. Utmärkt mandelmassa. Betyg 9/10 faller nog rätt. Grädden kunde varit sötare, bullen kunde varit fluffigare.
Såhär cyklade vi idag

Inga kommentarer: