torsdag 6 januari 2011

Crosstur i snöstormen

Idag gick det så förbannat snabbt uppe i täten, självklart var jag inte med där men jag gjorde så gott jag kunde för att inte behöva sinka dom allt för mkt. Vi hade massvis med kända sthlmscyklister med oss idag, öförskämt starka.

Björn var till och med nere och puttade på mig några meter så att jag kunde lägga mig på rulle, och ja det hjälpte faktiskt.. ca 100m mer än normalt orkade jag hänga på, sen blev jag avhängd igen. :)

Vi cyklade HBB-Hästhagen-Saltis-Erstavik-Älta-Tyresö-Älta-Erstavik-Skjutbanan-Hellasgården för fika pause, och sen hemåt mot HBB. Två timmar fick vi ihop och vägvalet var riktigt bra. Tyvärr började snöstormen precis innan vi nådde hellasgården och eskalerade när vi satt och käkade så vägen hem sen var inte speciellt rolig med mina sommarskor vilka jag glömt skoöverdragen till hemma. Isbitar delux.

Dagens kränktillfälle var som värst direkt när vi nådde Hellasgården och stod i kön för att beställa mat. Jag var skitnära på att svimma, började höra tjut i öronen och blicken var suddig.. Som tur var gick kön snabbt så jag slängde i mig en såndär 50g chokladbit och en äggmacka i väntan på pastatallriken jag beställt. Efter maten kändes det bättre men jag var riktigt mör och trögtänkt uppe i skallen.

Men dagens runda var riktigt nyttig, sånna här dagar på cykeln kommer göra mig otroligt stark, iallafall i jämförelse med mig själv. Det känns bra med cyklingen just nu.. Jag ska försöka hänga på så många sånna här turer som möjligt, där man blir totalkränkt..

Jag tog lite bilder, men Andreas bilder blev bättre som vanligt.. ;)

Vi var 11 eller 12 cyklister idag
Här vid tyresö golfbana var det som vanligt svårcyklat även om det var lättare än det varit för ett par veckor sen
 Alla är glada, förutom jag som inte hade kommit fram till dom här ens.. ;)
Man kan se en cyklist i bakgrunden långt där borta, det är killen som var ~100m före mig.
 Äntligen någon annan som också var lite trött!






































Och så en avslutande, Tille som mekar med sin punka utanför vid Hellasgården medans min CaadX står där och glor in mot värmen

3 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Det där såg ju riktigt härligt ut. Det är bra träning att bli uppläxad och kränkt på rundorna. Du kommer vara stark i vår.
/J

Tille sa...

Det ger riktigt bra träning att få slita på de här rundorna. Tänk dessutom på hur mycket man kommer att skratta till våren.

/T

STIZZE sa...

@Johan, det var riktigt härligt, jag har varit sömnig resten av dagen dock.. energin tog slut redan kl 12:00.. ;)

@Tille, absolut det ger skitbra träning. Skitkul runda, ju tröttare jag blir desto roligare är det ju!