tisdag 13 september 2011

Livet som pro-cyklist!

Jag är så grymt uppbackad utav Cannondale, det känns så jävla bra faktiskt.

Det är trist att det gick som det gick i helgen, men jag fick både mail och samtal precis om att de skakar fram en låne-scalpel åt mig tills på lördag. De ställer VERKLIGEN upp på mig när saker skiter sig, sist var när min förra cykel blev stulen och de erbjöd mig hela den där Good Fighter sponsringen utan att jag frågat om det.

Det innebär att jag iallafall får köra på "min" cykel på tävlingen. Jag blev genast pepp igen, ikväll ska jag lägga allt åt sidan för en timme och trampa så hårt att vevarna ramlar av monarken.

9 kommentarer:

Mick sa...

Kanske man får ta och titta på en Cannondale som nästa cykel, de tycks nog sköta sig bra!

oskar sa...

Mycket roligt att det löst sig så för dig.
Men man undrar ju om de varit lika snabba med att ordna fram en cykel om det varit någon utan en blogg med massa läsare! : )
Tveksamt.. : )

PinHead sa...

Härligt! Antar att Cykelspecialisten även har ett finger med i spelet.

STIZZE sa...

Cykelspecialisten tar emot cykeln, servar den efter kartong-flyget etc åt mig

fredrikw sa...

Tur i oturen Stizze, men du ska nog tacka din blogg och hur populär den är, snarare än Cannondale. Eller rättare sagt, du har ju all anledning att tacka Cannondale, men man ska nog inte anta att de ger samma service till alla sina kunder. Stefan Hilke fick väl vänta ett par månader på sin ersättningsram när hans Scalpel gick av tidigare i år.

Men hur som helst, bra att det ordnade sig för dig inför helgens tävling. Kör nu ordentligt på Monarken ikväll och lägg på lite extra vikt i viktkorgen för att fira :)

Jonas l sa...

Tror fredrikw har en poäng, tar oftast ett par tre veckor normalt sett för att få en ny ram.

STIZZE sa...

Ja det hänger ju mkt på vad som finns på lager och bara väntar på att skickas etc. Jag väntade själv 4:a veckor sist även om det var budfirman som fuckade upp det då, annars hade det tagit 2v.

Min egen ram är inte skickad än heller, detta är bara en demo-cykel så det blir "en helt annan cykel" även om det också är en scalpel 2:a :)

Anonym sa...

Bra att det gick att lösa så du kan cykla Stizze och kul att se att de fortsatt tar hand om dig. Sväng förbi Scott-tältet vid Hammarby-backen på lördag, vore kul att träffa dig irl.

//Per Ö (fd. Cannondale, nu Scott ^^)

STIZZE sa...

Vilken uppslutning det blir, både du, klas och fredrik :)