tisdag 13 september 2011

Uppslukad

Känner stressfaktorn nu. Jag har rätt mkt icke cykelrelaterat att tänka på och bollen ligger inte hos mig just i dessa minuter. Igår rev vi min kontorshörna i lägenheten, något vi borde gjort för länge sen. Det kändes skönt, men det blev ett kaos hemma.

Det är tävling på lördag, jag försöker langa efter en cannondale men har säkrat att få låna en specialized epic av concept store. Att träna inför loppet har jag hört är nyttigt men jag får inte ihop det ens i huvet och är rätt splittrad just nu. Hammarby Hill XC är den högst prioriterade tävlingen på hela min säsong 2011, men jag lyckas inte behandla den som sådan och jag kommer inte ens få cykla på min egen cykel.

3 kommentarer:

Mick sa...

Det kommer att gå kanonbra nu när du får cykla på en riktigt bra cykel, specialized epic :)

PinHead sa...

Skall blir kul att läsa dina kommentarer efter att du på allvar har kunna jmf cyklarna. Är nämligen själv i köpartagen på en Epic, dock 29, under vintern.

STIZZE sa...

Jag har kört både epic 26" och epic 29" tidigare, fast bara kanske 15minuter var. Men det var på samma runda också. Och jag körde självklart min egen scalpel på samma runda så det var lätt att jämföra.

På hellas RIKTIGA stigar, dvs inge grusvägsrally ãla hammarby hill, gör sig båda epic-hojarna bättre. Men för XC och långlopp så tycker jag att scalpelen är överlägsen. Hade jag valt mellan epic 26" och 29" hade jag valt 29an. Men hade jag köpt en cykel för hellas-bruk enbart hade det troligen blivit en RZ-120.

Köper du epic 29:an och gillar tekniskt så kommer du bli nöjd!