tisdag 27 september 2011

Två stulna cyklar från Specialized Concept Store

Två stycken cyklar blev igår stulna från Specialized Concept Store, höll ögonen öppna i er närhet och på blocket. Hör av er till grabbarna i butiken om ni misstänker något, vad som helst.


I eftermiddags stals det två st cyklar från Specialized Conceptstore i Hammarby Sjöstad!

Det rör sig om 1st Specialized Stumpjumer FSR Elite Medium Röd/Svart (en färg som endast finns på testcyklar) och en Stumpjumper FSR Expert Evo Large, matt svart. Båda 2011 års modell. 

Sett nåt, hört nått ring oss - 08-554 444 40

Dela gärna detta vidare.

Tack för din uppmärksamhet

4 kommentarer:

Anonym sa...

Inte för att det hjälper men jag är ganska säker på att jag såg dom strax efter 18.00 vid slussen. Två killar som knappt kan cykla på var sin dyr Specialiezed gör ju att man tittar till lite extra.

STIZZE sa...

Det var högst sannolikt dom, jag var inne och snackade med David idag och han hade hört exakt samma sak om TVÅ killar som inte passade in med dessa cyklar, fast från karlbergs pendeltågsstation, polisen utreder videoövervakning.

Snälla kontakta david på 08-554 444 40 imorgon och berätta vad du har sett, ditt signalamente kanske kan hjälpa dom i utredning eller att i slutligen sätta fast dessa.

Detta kanske inte är en engångsföretéelse att de snor dyra cyklar och alla som håller på sådan verksamhet behöver åka fast för att färre av oss få cyklister ska råka ut för detta.

En stulen cykel är en potenciell förlorad cykelkompis och cyklist till cykelsporten.

Anonym sa...

"En stulen cykel är en potenciell förlorad cykelkompis och cyklist till cykelsporten."

Så krystat Stizze! Påminner om Antipiratbyråns propaganda :-D

STIZZE sa...

Hehe :) Jo men jag vet hur det känns och vilka situationer man kan sättas inför då jag själv blev av med min cykel i november förra året. Jag var skitnära på att "lägga ner skiten" flera gånger, ekonomin var totalkvaddad i ett halvår och jag fick jobba övertidstimmar utöver mina vanliga 40h arbetsveckor och försök till cykelsatsning/träning